VAN AKEN Concepts, Architecture & Engineering heeft een afdeling interieurarchitectuur met ervaring in een breed werkveld, van zorgprojecten en datacenters tot scholen en kantoren. Op deze website hebben wij enkele relevante projecten uitgelicht.

Wat wij belangrijk vinden bij het ontwerpen, is het vertalen van de identiteit van de opdrachtgever naar een authentiek en eigen interieur, waar de eindgebruiker centraal staat. We proberen een ideale combinatie na te streven van esthetiek en functionaliteit.

Wij werken vanaf het eerste begin samen met de architect van het project om zo een optimale integratie van beide disciplines te bereiken.

Bij alle fasen van het proces van idee tot uitvoering ondersteunen wij de opdrachtgever vakkundig, van concept en ontwerp tot aanbesteding en begeleiding bij de uitvoering.

Als interieurarchitect houd je je bezig met alle aspecten van het interieur. De ruimte waarin wij verblijven, is vaak van grote invloed op hoe we ons voelen.

Een belangrijke eerste stap van het ontwerpen van een interieur is daarom het grondig analyseren van de wensen/ eisen van de opdrachtgever en de gewenste ruimtelijke beleving die de opdrachtgever voor ogen heeft.

Een sterk en persoonlijk concept in combinatie met een goede indeling, licht, kleuren, materialen, vormen, details, (maatwerk)meubels en grafische uitingen, zorgen voor een interieur met een eigen identiteit. Een interieur met een verhaal.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij de mogelijkheden voor uw interieur aan u voorleggen.