VAN AKEN Concepts, Architecture & Engineering is verhuisd naar een nieuw kantoor gelegen aan de Bogert te Eindhoven. Dit centraal gelegen kantoor bevindt zich op de plek waar vroeger een kerk stond, van oudsher een uitstekende locatie!  Het gebouw aan de Bogert is volledig gerenoveerd en zowel per auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Het nieuwe kantoor van VAN AKEN bevindt zich op de vierde verdieping. Het interieurontwerp bestaat ten eerste uit een slimme indeling. Door het creëren van een grote kantoortuin stimuleren we communicatie en samenwerking tussen collega’s. De twee ruime vergaderkamers en de directiekantoren bevinden zich dicht bij de ingang van het kantoor. Aan de andere zijde van de verdieping bevinden zich overige functies als een professionele reproruimte, maquetteruimte en archief.

Het interieur bestaat uit een smaakvolle combinatie tussen bestaand en nieuw meubilair. Een neutrale basis met subtiele kleuraccenten op de juiste plekken resulteert in een prettige omgeving om te werken en om gasten te ontvangen.